Про нас

Артем СундучковCTO, Bond UA
19 травня 2023

Bond UA - це додаток, який надає простий та швидкий спосіб зареєструватися у брокера та розпочати торгівлю цінними паперами на Українській фондовій біржі.

В Україні існує декілька фондових бірж, але ми співпрацюємо з престижною Українською біржею (https://ux.ua), щоб забезпечити нашим користувачам надійність та якість обслуговування.

Усі операції на біржі проводяться ліцензованим брокером - БТС брокер (https://btc-broker.com), що забезпечує надійність та безпеку угод.

В даний момент у нашому додатку доступні для придбання військові облігації та інші облігації державного боргу (ОВГЗ) з високим доходом.

Придбавши військові облігації або ОВГЗ, ви вкладаєте свої кошти в розвиток України, допомагаєте зміцненню країни і при цьому забезпечуєте збереження своїх інвестицій. ОВГЗ є найбільш надійними цінними паперами, які гарантовано підтримуються державою і звільнені від податків.

При реєстрації в нашому додатку ми збираємо ваші особисті дані:

  • Телефон - потрібен для оперативного зв'язку з вами. Якщо у брокера є питання щодо ваших документів або угоди, то потрібна можливість швидко з вами зв'язатися. Будь ласка, вказуйте телефон, який у вас завжди під рукою.
  • E-mail ми запитуємо, щоб передавати вам документи. Усі договори, угоди та звіти відправляються вам на пошту у формі pdf файлів.
  • Прізвище, Ім'я та По батькові будь ласка, заповнюйте українською мовою, дуже важливо, щоб вони були написані, як у паспорті.
  • Дата народження - також обов'язково до заповнення, вказується в договорі з брокером.
  • Ідентифікаційний код - найважливіший код в системі, за ним вас заносять в загальний реєстр власників цінних паперів.
  • IBAN - це ваш рахунок в Українському банку, на який брокер буде переводити вам всі виплати (купонні виплати та погашення цінних паперів).

Якщо у вас залишилися питання, як використовуються ваші особисті дані, ви можете написати нам на пошту info@bond.ua